joggingtur

har just kommit in efter en joggingtur som gick sådär för jag hade håll typ hela vägen, nu ska jag äta jordgubbar med mjölk! Pussen!

Sommar<3

ligger i hängmattan och hör fåglarna kvittra,allt jag kan se är skog och äng,det doftar smultron,min hund ligger brevid och sover det är sommar!

melondrink

  • 1 kärnfri melon
  • 5 dl sprite
  • 1 bit gurka (CA 10 CM)
  • isbitar

skär av ett lock på vattenmelonen och gröp ur fruktköttet med en sked. krossa melonköttet i en matbredare, häll över läsken, gurka och isbitar!

jag tycker det lät som en god sommardrink men jag har själv aldrig provat den, om man inte tycker om gurka är det ju inte ett måste.


11.33

hejsan!
idag vakna jag klockan nio av att cypern hade flyttat in i mitt rum, såå varmt har jag aldrig upplevt i mitt rum, vaknade även med alva vid min sida. klockan tio stog jag med mamma i affären och handla frukost,har typ nyss ätit och gjort årdning mej och nu väntar mitt stökiga rum som måste städas tyvärr!:( sen ska jag vara med julia!:)
vi får se vad vi hittar på kanske åker och badar någonstans för annars lär jag svimma, även fast det är molningt är de riktigt varmt, pussohej!


moaa<3

jag bloggade aldrig igår men om jag går igenom dagen lite fort så var det bara värme och bad, glass och så var jag ju hos tandläkarn, det gick bra bara på fem minuter. imorse vakna jag vid nio av att moa typ låååg på mig, haha. vid lunch år vid på kvällskröken sen skildes vi åt för hon ska till spanien imorgon, kommer sakna dig min mullvad! sen gick jag och fira min mormor som fyllde idag :)har precis kommit hem från alva där jag har badat, nu ska vi snart åka och äta på max, puss!




ha det bäst älskling!


tisdag

varmt! jag kan lixom inte förstå mig på sverige men jag ska inte klaga alls, 30 grader i skuggan!
har precis kommit hem från min kusin ellen, har varit där en stund och nu sitter jag här och dricker en festis, dricka är ett måste för mig när det är såhär varmt för annars får jag huvudvärk kan jag lova..snart ska jag träffa min älskade moa, vi får se vad vi hittar på förutom att jag ska till tandläkarn senare , jag vill verkligen inteee !
ta hand om er i värmen pusspuss!



dagens outfit

slänger in ett inlägg på dagens:





linne- jc
shorts: kappahl 99kr


sommar

äntligen känns det som sommaren är tillbaka , good(y) det enda man har sätt dom närmsta dagarna är regnregnren, molnmolnmoln.dom dagarna måste också finnas? det är näästaan helt blått på himlen idag så snart ska jag ut och steka på brännan lite, man vill ju lixom inte va helt vit i cypern.. sen har jag inga mer planer för dagen. ta hand om er alla och njut av vädret!kram


nattii

hejsan, hur är det med er alla?jag har ont i huvudet och nästan haft det hela dagen så nu ska jag gå och dejta kudden , här på kvällskvisten har jag träffat sara en stund , det var trevligttrevligt! på tisdag ska jag till tandläkaren och de ser jag inte fram emot :(! dom är och kommer alltid vara mina fiender, sen ska jag nog vara med moa , men imorgon har jag inget planerat !

godnatt!



-dålig bild, jag och kisse♥

Sports camp

För ungefär en timme sen kom jag hem från ssc, vi åt lunch, bar väskor som vägde ton och titta på invigninen där sean banan uppträde :) just nu tittar jag på trassel,hehe;)diggar faktiskt filmen ! Skriver senare, puss

cypeern!

juste glömde skriva en grej, min familj har bokat resa till cypern , vecka 29 drar vi till hotell atlantica, sitter perfekt just nu , läängtaar!♥



hotellet






here i come !

sleeptime

hej! ja ni ser att klockan inte visar så mycket men jag ska ändå gå och dejta kudden nu etersom jag ska upp tidigt imorgon , klockan nio går bilen till nyköping ssc, jag och fanny ska följa med och lämna av julia,lovisa,frida och wilma sen ska vi typ titta på någon invigning.

skriver mer imorgon pussokram!

ben&jerry's

hejsan på er alla människor ! sitter här och äter benandjerry's, sitter helt rätt för min hungriga mage! vid tre var jag och fira lovisa , vi fika lite och sen åkte vi hem , har inte gjort något speciellt sen dess , en planlös kväll har jag framför mig, om det är någon som inte heller har något för sig kan ni alltid smsa mig för jag svarar alltid ;) kram!


Midsommardagen

Hejsan , de är väl bättre sent än aldrig? Men jag har inte bloggat från min mobil för jag tycker det är jobbigt så jag ville vänta tills min data kom tillbaka men den har fortfarande inte kommit tillbaka så nu får jag endå skriva på min mobil...idag ska jag gå till lovisa o fira henne för hon har fyllt, grattis i efterskott älskling! Sen måste jag hem och städa mitt rum . Det ser verkligen ut som en bomb har slagit ner .. skriver sen! Kram