Hos Julia

Hejsan, igår skrev jag aldrig något mer men jag gick iallafall hem till Julia och vi titta på tv och kolla vilken film vi skulle hyra tillslut åkte vi och hyrde filmen Husk , den var läskig kan jag säga ! Iallafall om klockan är natt och vi är själva hemma, men den rekomenderas om man vill ha skräckfilmer, om jag säger såhär våra chips var orörda för vi inte våga ta ut händerna under täcket. Just nu sover Julia och jag ligger här och håller på med min mobil. Idag fyller alva år, grattis kusinvitamin hoppas du får en bra dag! Puss

Lördagsmorgon

Skrev inte mer igår pga att vårat internet paja när det åska , men du funkar de konstigt nog! Igår var jag iallafall med Julia vi kolla på tv och film tillsammans med chips o cola <3 har nydligen vaknat upp här i min sköna underbara säng. Ska gå och duscha nu sen ska jag va med julia, måste bara fråga vad ni tycker om min upptadering?;) hörs sen!

Barcelonaaaa'

Hejsan , ville bara säga att på torsdag åker jag till Barcelona ! Så då blir det ingen bloggning på några dagar men massa bilder, har precis kommit hem från skolan det har varit en ganska chill dag :) Skriver mer sen!

07.16

hej , jag undrar vad jag gör uppe nu när jag börjar klockan tio... men nu var det så att jag hade glömt det. det var ju inte de bästa när jag kunde sova i min säng nu. tänker gå och lägga mej ett tag sen. idag är det torsdag och min mamma fyller år, grattis till dig bästa mamma!♥ idag slutar jag kvart i fyra då ska jag iväg till stan med julia. undra hur lång tid det kommer ta för min data att lagas för nu tycker ni säkert att bloggen börjar bli lite tråkig utan bilder och så. tycker faktiskt jag också.. nu ska jag gå till min säng. pussss


känner riktigt för en utlandsresa just nu! saknar♥

Rubrik

Hejsan , dagen i skolan gick väldigt fort och var ganska chill, när jag kom hem var Sara med mig , och vi han inte göra så mycket innan vi åkte till gamla stan där jag skulle klippa mig , de blev bara de som va slitet för jag vågade inget mer . Inte gjort så mycket mer ikväll sitter just nu och kollar på film o gråter för den är så sorlig:( kommer inte ihåg namnet men , vi hörs!

Bild

Hejsan , sitter just nu på bilden och Har riktigt kul med Emelie , Sara ,Julia o andrea ! Det är 9 sklldagar kvar plus massa går bort till sotan och andra grejer i skolan ! Nu börjar de närma sig sommarlov ! Fast kanske inte vädret vill det nu..

Onsdag

Hej på er , idag är de onsdag och en ganska fin dag enligt mig . Men nu är det lite moln i luften som inte gillas från min sida! Igår vid klockan halv åtta kom andrea över till mig för hon skulle sova här , du ska veta att jag diggar dig bruden! Vi fixa naglarna och sen chilla vi vi bara o snackade:) nu ska jag skynda mig till skolan för att just nu sitter jag i min säng så vi hörs!

tips : maten som ger dig snygg hy

det är ingen myt att de som vi äter ger resultat på utsidan!


 A-vitamin: hjälper mot akne och du hittar den bland annat i mjölkprodukter,ägg,papaya och mango.




B-vitamin- håller huden frisk och fräsh.du hittar den bland annat i mjölkprodukter,kyckling, fullkornsbröd och bananer.




 E-vitamin: stärkande för huden och du hittar den bland annat i ägg, avokado och vetegroddar






RUBRIK HITTAS EJ

hejsan mina kära läsare som nu kanske inte finns kvar .. men nivet när jag skrev skriver mer ikväll då skrev jag ett skit långt inlägg som försvann för att jag glömde publicera det ") och då vart jag mer än arg på den här blogggen så den lät jag bli ett tag men nu fick jag lusten och insperationen till att skriva och jag lovar att hålla dig upptaderad , btw så är min data lite trasig för tillfälet och ska lämnas in på lagning så än så länge sitter jag vid pappas dator där finns det inga bilder och inget skoj så jag kan lova när min data kommer tillbaka om den nu fungerar så ska jag fixa massa nya saker här på min blogg! min tisdag var inte så rolig måste jag säga börja åtta sen hade vi lite tråkiga lektioner , eller föresten den enda riktiga lektionen idag har varit matte. efter lunch iaf tog jag och julia bússen till parkenbadet´där alla sjuor skulle samlas för att göra ett simkuninghetstest(stavning?) man skulle simma 200 m. jag klara det iallafall men kallt var det eller ja inte efter ett tag men :) när jag kom hem från parkenbadet var jag genomfrusen eftersom de hade spöregnat med stort s , då satte jag på en film och har bara chillat här hemma idag. imorgon ska jag klippa mig vet inte alls hur jag ska göra , om de bara blir topparna eller inte?... kram så länge, nu ska jag komma ihåg publicera knappen;)

back

skriver ikväll!

Lördag

Skrev inte något mer igår för jag hade endå inget intressant att dela med mig av , vaknade runt nio idag och sen har jag inte gjort något sprciellt , runt ett tiden kom sara hit och vi har vart på Hemköp o hunnit sätta upp tältet som vi ska sova inatt , haha vet inte om de blir kallt eller så men då får vi ta på oss mjukisbyxor . Vi har laddat upp med chips o dricka o filmer jag tror de blir en bra kväll. Skriver mer här senare puss

fredag

hej , nu är mina dagar på prao slut de har varit riktigt kul på sunbyholm iaf :) jag har inte så mycket att skriv så jag slänger in ett inlägg här senare , har de bra sålänge !:)

sunbyholm slott

tjenare på er , sitter och tittar på tv och har allmänt boring. idag vid halv åtta typ cyklade jag o julia ner till ica maxi där blev vi hämtade av annica o vi åkte vidare till sundbyholm. de var riktigt kul och jag är glad att de vara bara har gått en dag där , en dag bland spökerna avklarad , de (sägs) ju att de spökar i slottet och i herrgården och jag har aldrig varit så rädd som jag var inne i herrgården, heh. jag o julia var själva där inne o vi hörde ljud o sånt , skojar inte.. sen har vi varit inne i cafeterian och fixat ja lite allt möjligt. imorgon ska vi äta frukost där på hotellet också , hotellfrukost tackar man inte nej till ;)! och på etermiddagen ska vi bada i spatunnaorna. när vi slutade åkte vi hem till julia o titta på de proposial (stavning ) och någon annan film med dricka o chips :) riktiga livjnjutare alltså. men nu ska jag dusha

see u


här kommer lite bilder från sundbyholm


































mer bilder imorgon !

de var ju ganska längesen..

hej , imsorry. de var inte precis igår jag vet det , men min data är på lagning så just nu skriver jag på pappas data o jag har inga bilder ingenting på den här datan så när jag väl får tillbaka min data ska jag lägga in bilder.
idag vaknade jag vid 8 och då vart de lite bråttom menmen jag cyklade iallafall iväg till julia sen cyklade vi iväg till ica där vi spenderar våra 2 praoadagar som är avklarade nu och jag bokstavligen älskar de eftersom varje minut spelades jävla ica reklamlåten o då menar jag verkligen överallt på radion och på alla tv appareter som finns på ica, ont i fötterna har jag också efter gårdagens och dagens jobb. imorgon ska vi iallafall praoa på sundbyholm slott o de har vi längtat till eftersom de är ju värsta lyx där ;o jag ska städa mitt stökiga rum nu så hörs vi senare ;)

kram




give me summer