i´m back

tjenare , nu är jag tillbaka här. i sälen har det vart jättebra skriver mer om det när jag lägger in bilderna.
idag ska jag vara med efterlänktade sara ♥

hörs när vi hörs :)

heeeeeeej

och hej igen , nu har jag packat nästan allt och är klar för att åka. idag började de med att jag stog på tuunapark vid 10 och sen åkte vi hem till mormor och fika, och sen har jag bara packat. emilia och jag kolla nyss på film och du ska jag städa mitt rum , jagvet att jag gjorde de igår men tro mig det behövs igen. det kommer komma massa bilder från sälen på bloggen sen ;)

pussen


andra dagen på lovet.

hej , nu har jag just kommit hem från tuna park där jag har varit med mamma och emilia , hittade en tröja.
imorgon åker jag till sälen så kommer inte skriva då, skriver mer ikväll och imorgon innan jag åker. nu håller jag på att packa men det är ju inte lätt alltså , känns som jag glömmer allt hemma ;o


puss


.

det kanske inte är så kul att läsa på min blogg när det ser ut som det gör men jag ska försöka fixa det , eller inte jag men jag ska se till att det fixas ;) nu har jag just varit ute med vovven. idag har det varit en seg dag för mig alltså jag har ju gjort nytta med , jag har städaat mitt rum , stolt ;) nu ska snart mamma jag och emilia titta på the reef.


puss på er , hoppas ni står ut med min blogg endå !


FAN

okej , ni ser redan vad som har hänt!
jag är så jävla smart men jaja..

någon som kan fixa designer ? (a)


bildbomb



gammal bild , midsommar



kussen



photo




lovisa på ming (:



;* , (igga mig)



emila §



liten ..


paus

nu har jag tagit en paus från mitt städande , jag håller på att städa mitt rum det går väl som det går.. om jag ska säga så. vi får se om jag åker ner på stan eller inte , annars blir det imorgon. JAG ÄR SÅ HIMLA TRÖTT och jag vet inte varför, jag har lixom sovit och så , jag vill inte bli sjuk igen bara :s nu ska jag snart stoppa min paus och börja med städningen igen ;(

wish me good luck




love u ♥


mondayy'

gomorgon min kära blogg och många läsare ;)
idag vakna jag av mig själv typ halv åtta ;p och gick upp typ nyss. nu har vi äntligen kanske hittat ett hotell i barcelona och ska bara fråga ramquist om det blir bra :)) idag ska jag till stan med mamma och titta på lite saker innan vi åker till sälen om vi nu kommer iväg eftersom min pappa har feber , krya på dig. om vi åker till sälen kommer jag inte kunna blogga från onsdag till söndag om det inte finns internet där så ni kan ju hålla utkik på bloggen ;) kommer nog en bildbom snart här på bloggen , hejdåå

söndag

i vanliga fall hatar jag söndagar men inte idag för nu är det lov och det är så himla skönt ska jag säga ! ♥
jag vaknade åtta hemma hos julia och väckte henne nog kanske . men inte med flit dårå.. iallafall så tog det lite tid innan vi gick upp , vid tio åt vi frukost och kolla tv en liten stund , då ringde jag ner till bowlingen och boka bana till tvåå , vill bara säga att jag tycker julias kanin är läskig, antecknar ni eller ? ;)

sen stack jag hem och åt och mina kusiner var på besök här , vid tjugo i två åkte jag julia oo emelie ner till bowlingen där jag sluta sist vilket som inte förvånar mig eftersom en 4-åring också har vunnit över mig så att ja dom som vill möta mig i bowling behöver inte ett lycka till.. det känndes extra bra eftersom vi bowla breve en som det stog svensk mästare i bowling på hans tröja , man ba hej jag äger jag vet hejdå.

kom hem ungefär vid halv fyra och jag hade tänkt städa men det blev inte riktigt så.. tittar på hotell till barcelona men antigen är det för dyrt eller så ligger det för långt bort från centrum eller blabla manba mamma bara välj något jävla hotell det finns ju över tusen , nu ska jag snart titta på solsidan , jävligt roligt program alltså .


/ v







(y)


im alive

hej , jag skriver
måste bara säga att jag har saknat bloggen och jag har mitt  internet att skylla på det har nämligen gått sönder men nu funkar det igen och jag lovar att jag ska blogga , jag har bara haft internet på min ipod och den går typ inte att blogga på men nu ska jag faktiskt börja skriva igen , jag lovar ;)


snö

jag som trodde snön börja smälta och det skulle bli vår , men idag börjar det vräka ner snö hela dagen. det är inte kul . jag hatar det här väderet!


sara ♥

vi slutade kavrt i fyra och sen dess har jag och sara tittat på en halv film och ätit chokladbollsmet ;) egentligen skulle vi bada men efetersom vädret inte tillåter det så är vi inne och ska väl snart komma på något att göra :) ikväll ska vi gå på nejlikan och äta pizza ;) bilder kommer sen tror jag , senare ska jag hem till helena med mamma som har visning på sina aloe vera produkter.

pusshej



--> skolaan

hejsan på er nu är jag klar att gå till skolan , jag har med mig en kompis till skolan , huvudvärken.. menmen jag får kämpa mig genom dagen eller så kanske min "kompis" försvinner iväg. skolan består mest av vikarier nu alla lärare är ju typ sjukaa.. idag ska jag vara med sara när jag slutar , vi ska nog ut och bada och så och sen får vi se vad dagen bär åt, försesten gick provet rätt så bra tror typ jag har fem fel eller så , en fråga var såhär : vad är elektrisk ström ?: hmm jag vet inte ? ímorgon har jag matteprov på bråk , good luck jag fattar inte något typ. ska iallafall gå snart så hejdåå

torsdag

hej hopp , jag skrev aldrig igår för jag ha inte men jag slutade halv fyra då gick jag , sara,julia och andrea hem till emelie och träna på musikarbetet som ska redovisas nästa vecka som inte gillas ;( vid ungefär sextiden gick jag och lovisa hem till erik , det var najsigt. idag slutar jag kavart i fyra men börjar tio ;)





pusss






                                               ♥

inte ett steg utan dig §

hej jag har nu pluggat så min hjärna är ur funktion för tillfället. och jag fattar fortfarande ingeet men jaja. nu sitter vi inte t ter jag vid tv:en och har precis kollat klart på top model. skolan började 8 med sota med våran kära lärare ;) eller var det så tjejor ? ;) sen rullade dagen på och slutade vid 2. och min dag har varit tråkigt och jobbig så det tar vi inte upp här för då blir det bara enuu tråkigare.

see u


tisdag

sitter i köket och försöker lära mig fysik till provet, men det går ju som det går .. HATAR DET HÄRA. vad är det för nytta med att lära sig koppla i framtiden , nej ingen nytta alls ! inte för mig iallafall men dom som ska bli elektriker kanske borde plugga mer men varför utsätta mig som inte ska bli det.. okej sttrunt samma nu ska jag iallafall äta sen ska jag till fanny och hämta converse ♥ sen lär jag ju plugga vidare ... imorgon ska jag vara med lovisa och erik <3,och sen får ni väl säga lycka till till mig för imorgon har jag prov på det här, hej ig..



Lördag 10.23

har precis vaknat och nu kollar jag på tv, idag ska jag somsagt till stan oc handla lite saker som behövs. lägger in på bloggen sen vad jag har köpt. ibland har jag sånna stunder som jag inte vill blogga som ni säkert vet men så har jag sånna stunder som jag vill blogga hela tiden och bara bomba inlägg. eftersom det är lördag idag så får man äta godis;) jag har lixom brutit mitt godisförbud det varade i en månad bara , hm. vet ni jag såg ett program igår om en gubbe som hade dykning som yrke och han dök ner såhära överallt och utforska i havet och han vara vän med jättefarliga djur och klappa vithajar och allt , haha om det var någon som var intresserad ;)




puss v




igga mig , loveu


Tjenare

Hejsan är hemma efter en god middag vi åt på akropolis istället. Nu är jag jävligt trött klockan är bara halv tio men jag ligger snart och sover det lovar jag. Imorgon ska jag mamma och emilia gå på stan jag behöver inhandla lite stuff. Men då skulle det sitta fint med lite pengar som jag just nu inte har så mycket av,hehe. Nu ska jag nog kolla på tv lär väl somna där också...

bildbomb laddas 98%

jag råka nog vara lite tråkig så här får ni bilder.


bara för jag vill ha..


naglack :))


bosse <3333333333333


thats the way . ahaaha



ge mig sommar


<3


sötnosarna




love u


converse i mitt ♥


<3<3




pusss


freedag kära fredaag

tack gud för fredag , det känns som veckan gått segt fast jag varit sjuk ? jag kan säga att det inte var lätt att komma upp ur sängen när klockan ringde. skolan började med samling klockan 8 i klassrummet rullade på med tråkiga ämnen hela dagen lång ... nu sitter jag vid datorn och har allmänt tråkigt ;( ikväll blir det tahi mat med familjen oc några kompisar. det ser man fram emot så jag sitter här och nästan ruttnar bort. så är mitt liv just nu och för det andra är jag hungrig men jag vet inte på vad och för det tredje hatar jag skolan och för  det fjärde har jag ont i huvudet och för det femte , haha skoja men åh jag har många problems nu .. aja puss på er mina läsare hoppas ni inte blev deprimerade av att läsa om min dag.


svar till andrea

haha så bra att jag börjar igen då :)))))
nejdå jag glömmer inte att du är "greatest"

pussss


.

Okej jag tycker det är dags iallafall .jag är hemma från skolan idag för jag har skitont i huvudet men hoppas det blir bättre till imorgon .jag är iallafall taggad för att hålla bloggen upptaderad nu ,haha. Min syster är också hemma med mig idag faktiskt båda har råkat ut för sjukan !     Byee

Hej

Hej allihoppa , vad tycks om att jag ska börja skriva igen ;)