smällaar

det bara smäller utanför fönstret , gästerna som egentligen har ett namn men på min blogg heter dom gästerna , gud vad jag är kul :D men herregud victoria sluta nu , ja det ska jag. gästerna kom 20 minuter försent , tur för dom. eller jag mena tur för mej (: vi ska äta klockan kvart i åtta och jag som ska till julia lixom kom igen nu vi äter nu istället, im a right im a right. jag är partytaggad nu, men inte rum 1408 taggad , jag kommer ju för i helvete kissa på mig. tur att jag har lovisa som jag kan hoppa upp i knät på :)))) ellerhur lovisa ? jag vill sända en liten extra tanke till min kusin alva som förra året låg och grät i soffan för hon är så rädd för raketer , du klarar det här gumman , säger psykologen lixom ;) skoja hallå , nu ska jag också ge er ett par nytagna fotoon ;)
ps: erkänn att jag upptaderar ju fan mer en kissie ?


gott nytt 2011







snart smäller det , eller det smäller redan ute

skum rubrik ? , nu har jag just kommit ut ur en varm dush och ska börja göra ordning mej , för just nu sitter jag bara i moronrock och håret dropppar och våra gäster kommer om tjogo min, känns inte sådär jättebra faktiskt. efter vi har ätit ska jag träffa lovisa o julia , och sen går vi till julia. tack för kommentaren fanny nu känns det jättebra att kolla på den filmen , plus att vi är själva hemma -_-' juste måste säga att min data har gått sönder det är en grön rand mitt i datan och en lila plus en missbildad lilla färg som sitter på datan , jag tror jag lämnar in den för såhär kan jag inte ha de, det kommer kännas lite halft och gå till julia med en stor pommacflaska under armen , hmm. bilder kommer sedan :D^^ har ni sett designen eller de är samma som den gamla, jag fattar bokstavligen inte hur lovisa gör med alla kodmaller och skit. tack lovisa. men hallå jag måste byta om och torka håret nu för nu kommer dom om tio minuter , duktig tjej där (y)


tjaråå






pulka och kallt

sov hos lovisa igår till idag det var mysigt , vi titta på en skräckfilm väldiigt bra. sen har vi också flubbat , eller var det så ? ;) jag minns tyvärr inte vad filmen hade för namn , vi vakna runt halv elva och sen stog vi i pulkabacken i vilsta tolv , inte för jag åkte men , mina fötter var is och mina fingrar istappar. vi kom hem för en stund sen och ag har fortfaarnde inte tinat upp , nu kom lovisas hund och kryper under sängen, hur ska hon komma ut genom den lilla springan :S lovisa står i duchen den rackarns busunge. jag skoja bara hallå , jag känner att jag är lite tråkig nu , när lovisa kommer ut ur sin varma sköna härliga dush , (tycker synd om mej själv..) då ska vi designa min blogg :D:D:D kul va ? ^^ just nu tror jag att jag sätter in den gamla designen som jag hade på min förra blogg , men vi får se. ikväll ska de partajas hos julia ;) vi ska hyra film kolla på rum 1408 som inte känns så lockande faktiskt , skräckisar förstör mitt liv , jag kommer snart inte våga gå till skolan själv alltså, sen så ska jag inte nämna vad som händer mer , klockan tolv blir det till o skåla för det nya året. det nya året ska bli bra , 2010 har varit ett´bra år i början , sommaren blev inte lika kul med lite dramatik hit och dit men även det löste sig , men jag har allafall bestämmt att 2011 , oj det där känndes konstigt att skriva . men det ska bli ett bättre år :d


pussssss




GOTT NYTT ÅR !

             



   

            





nytt år , hoppas ni får ett bra 2011 !


-

hej mina kära och få läsare , nu har alva nyss lämna mej vi spela wii och måla naglack på varann. det känns väldigt tomt här i rummet utan henne , snart ska jag iväg till min underbaraste och efterlängtaste lovisa bästa ramquist , ska bli väldigt kul , har saknat dej gumman. jag får väldigt ont i ryggen när jag sitter här på golvet , borde kanske förflytta mej innan jag får ryggskot, nu ska jag snart ner och äta pannkakor.


pussen




jorden

tänk er hur det borde se ut på våran jord när det är nyår , raketer överallt , inte för jag är något jävla naturfreak men alltså endå , det är ju inte bra för jorden , just det gör så våran jord får översvämmningar och jordbävningar och flodvågor och skit , jag låter ju inte inte klok eller det är ju de jag låter , men missmedöm inte míg nu jag är inte en nörd med runda glasögon som kan allt och inget , men det är ju så det är ellerhur ;)?







16.20

idag har jag haft en jätte intressant dag känner jag , eller inte. iallafall vakna jag 10 och sen har jag gått i pjamas till tre , spela mario kart med syrran säkert i tre timmar imorse , seg. datan har jag startat och stängt av startat stängt av , jag har inte haft någe liv alls , jaha slut pratat om min härliga dag , imorgon är det nyårsafton  den spenderas med bästa tjejorna ♥ , vi får se vad som händer där , har ni något nyårslöfte , jag har eller ska försöka ha godisförbud men  vi får se hur det blir med den saken , det kommer väl sluta med att jag äter godis de första jag gör .


kraaam






VILL HA





I LOVE YOU



- du är bäst ♥


-

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel


ny blogg

tjabba tjena hallå , jag testar med en ny blogg med förhoppning att jag bloggar lite bättre , men just nu är designen som den är hitta en "snyggish" från blogg.se , den får duga så länge , ellerhur.
men nu ska jag blogga järnet , och jag skaa fixa designen , eller inte jag men (:


men vi höres och kanske synses 


Välkommen till min nya blogg!