uppehåll

tillbaka v. 31

söndag

hallå bloggen, blev ingen upptadering igår för jag kom hem vid elva på kvällen, min och saras fest vart lyckad, vi gjorde en musikvideo som ni kan se på lovisaramquist.blogg.se. igår ställde jag klockan på 9 cyklade hem och gjorde ordning mig. vid tolv åkte vi iväg på andra festen,kul var de iaf. vaknade vid 11 idag har inte gjort sp mycket, klockan ett ska jag och julia åka ner till stan och köpa present till emelie som fyllde igår, grattis på dig gumman! för imorgon är det nästa fest i ängsholmen, kommer bli riktigt trevligt med er, vi har en tradition på emelies fester, det är att vi är vakna hela natten för vi ska sova kvar där i en bod eller vad det heter, det är en sjötomt så det blir mycket bad , och natt/morgon bad. det kommer bli skiiitroligt iaf!

puss på er mina läsare



<3


victoria vill ha




fredag

ursäkta för jag inte skrev något igår men jag var på begravning till fem.,sen var jag med sara vi handla till festen som ska vara ikväll sen bada vi i sundbyholm när vi kom hem titta vi på solsidan. nu sitter jag i min soffa och kollar på barnpogram, no lifee. men ska snart byta om o så för jag måste gå till sara , vi har mycket att fixa inför ikväll, jag slaggar hos henne , imorgon ska jag på 30-års kalas klockan tolv så det blir ingen bloggning förens kvällen imorgon, ha det bra i soleen ♥


.

ingen bloggning idag, skriver imorgon

onsdag

hej på er, kvällen igår spenderades med sara vi planera till våran fest som kommer vara på fredaag :d
idag vakna jag faktiskt 10, ganska bra från min sida slipper jag sova bort hela dagen :) idag ska jag på stan med lovisa,julia,frida och wilma, dessa underbara brudar eftersom min ekonomi inte är på topp just nu får ja se vad jag köper:) skriver senare

puss



-bild från barca vet att jag ser ut som en mupp..

ÄNTLIGEN



tidningen är här, det här blir dyrt för mamma och pappa ;)


prox data

vill bara skriva en stor diss till prox data som aldrig lagar min data , jag förstår om dom har många datorer att laga men dom säger till mig : din data blir klar om en vecka, nu har det gått 2 veckor och dom hör inte ens av sig och alla i butiken säger olika saker om varför min data är sönder men när den blir lagad så ska jag fixa en ny design till er !

puss

tips

gör din egen inpacking:

en riktigt fuktbomb för torrt hår fixar du med hjälp av tre äggulor och lite olivilja. blanda ingredienserna i en skål och massera sen in dom i hela håret.låt verka i minst trettio minuter för bästa resultat, under tiden kan man läsa en tidning eller en bok, skölj noggrant ur hårinpackningen sen!

moneyy

hej på er mina kära läsare!
har precis landat i soffan efter ett bad, klockan 12  i förmiddags fick jag för mig att dammsuga och skura hela undervåningen så nu har man tjänat 70 kronor (y) igår var jag och mamma och köpte solsidan sesäong två, så nu blir det att titta på den!

kram


<3

victoria vill haa



har tittat på den i affären tycker den luktar jättegott, den kostar runt 300-400 hundra tror jag men jag ska ju åka till cypern om 12 dagar så då kan jag titta på tax free, borde få hem den tidningen snart tycker jag !


tisdag

hej på er ! har precis vaknat och ligger ner bäddad i soffan med mitt älskade täcke, har skit ont i halsen orkar inte göra något just nu tittar på top model och ska snart spela sims. min mobil är död jag orkar inte ens ladda den? hah men det blir nog bättre snart;) det finns sånna här dagar när man inte kan vara ute och bada&sola. då kan man titta på film:)jag har några bra tips på det:
1. sunes sommar
2.rosa the movie
3.sommaren med göran
4. äntligen midsommar

det var ju lite filmer man kan titta på när det är dåligt väder, fast det är endå sommarfilmer, ta hand om er!

.

hej, det var ganska länge sedan jag skrev här, men jag  har inte hunnit efetersom jag har haft fullt upp!
i lördags var jag med sara vid 12, då åkte vi ner till stan köpte en bikiniöverdel till cypern,lägger ut den på bloggen sen;)sen åt vi en brunch på donken. klockan 3 åkte vi till sundbyholm och bada vid lilla bryggan, älskaa och bada ! vattnet var jätteskönt. sen gick vi till hamnen och köpte glass och satt där i solen ett tag, vi kom hem vid typ åtta då åt jag sen gick jag till sara vi planera lite grejer till våran sommarfest som vi ska ha på lördaag med några kompisar:) sen satte vi upp tältet,somna typ vid halv 2, igår vakna vi klockan nio i tältet för de var skiit varmt där inne, på söndagen titta vi på film och sånt sen skulle sara bort, då har jag haft filmmaraton med emilia. vid kvällen var jag hos lovisa sen gick vi till hemköp och handla chirre&dirre o kakoor !<3
titta på en skitdålig film, vi har laddat ner jättemånga bra appar till våra mobiler så nu älskar jag verkligen  min iphone ♥ idag har vi sega oss igenom den har dagen! lägger in ett sommartips här sen.

puss


svar till andrea!

ja det är till håret , testa det du!
puss på dig<3


tips

dom solblekta slingorna fixar du enkelt och nästan gratis,hemma med hjälp av en lime som du skär i klyftor.
innan du går ut i solen gnuggar du dom slingorna du vill ska blekas. var noga med att saften sprider sig enda från roten till toppen,. låt sedan sitta hela dagen i solen så har du garanterat snygga slingor på kvällen!


desutom är lime jättegott till drinkar

hejsan!

nu har jag lust landat hemma, det har varit i barva och badat idag och moffat i min fika två gånger ;)men det är sommarlov!ikväll ska mamma och syster iväg till någon släktgrjej men jag har inte så lust att följa med så jag ska vara med alva,vi ska titta på film, moffa godis,chilla och bada:)
puss